laubal sügav joon 28.03.18 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

tere mul on laubal selline tugev sügav joon, nagu oleks arm aga korts nagu ka pole, pigem siuke joon, võib-olla see tuleneb millestki aga sooviks sellest lahti saada, kuid botoxiga nõus ei ole. millised võimalused teil selleks olukorraks on olemas. kasutan ka pingultavat kreemi aga see ei toimi nii nagu sooviks

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere ! Ilma "siukest joont" nägemata ei oska küll midagi vastata. Kui see ikka on miimikaga ( otsmiku pingutamisega" tugenev/süvenev joon, siis on tegemist otsmikulihaste liikumisest tingitud probleemiga ja selle vähendamiseks on ikkagi soovitav otsmikulihase liikumist vähendav/nõrgestav botuliintoksiini süstimine. Soovitan minna/tulla seda probleemi ikka näitama. Lugupidamisega, dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

Laseriga ummistunud nahapoori eemaldamisel tekkinud punane laik

Mul oli tekkinud sügavam nahapoori ummistus laubal, mis püsis pikemat aega ning nahauuringud näitasid, et niisama ummistus ära ei oleks kadunud. Lasin ummistuse eemaldada laseriga (CO2 laseriga?). Sügavam ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Usun, et ka see väike lohk täitub aeglaselt ja punetus taandareneb - varuge kannatust ! Varsti on kevad käes ja päikesekiirgus suureneb, mistõttu tuletaksin meelde (kindlasti Teie arst rääkis ka ...

Loe edasi

kulmude vahel " lõvikorts?!"

Tere Lp. Dr. P.Pree

... või kuidas seda nimetatakse aga mind ,kui alles 33. a naisterahvast häirib kulmude vahel küllaltki sügav kortsujoon. Peaaegu iga miimilise grimassi järel nimetatud ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere Tiina! Ilukirurgias kogu maailmas, eriti Ameerikas on populaarne teatud miimiliste lihaste tegevusest tingitud kortsude silendamiseks kasutada botulismi toksiini süste, mis ajutiselt pärsivad nende ...

Loe edasi

kortsud

Olen 35 . Mida soovitate ette võtta laubal olevate kortsudega?

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Soovitaksin pöörduda ilukirurgia kliinikutesse, kus tegeletakse nn.täitesüstide ja botulismi-toksiini ( Botox, Dysport) süstimisega. Tervitustega Dr. Peep Pree

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: