higistamine 03.04.04 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

tere, olen kuulnud, et on voimalik tunduvalt våhendada kaenlaalust higistamist kirurgilisel teel, on see tøsi?
ette tånades liza

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere Liza! Olete täiesti õieti kuulnud! Kirurgilisel teel on võimalik operatsiooniga eemaldada osa higinäärmeid, paraku mitte kõiki. Samuti on võimalik ajutiselt pidurdada higinäärmete tööd botulismi toksiini süstide abil. Peaksite uurima, millises ilukirurgia kliinikus sellega tegeletakse. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

Rinnasuurendus operatsioon

Käisin ühes kliinikus rinnasuurendus operatsioonil.
Konsultatsioonis põhjalikult rääkisin mida soovin ja assistendiga saime teineteisest väga hästi aru. Mulle tehti ka 3D pilt millised mu rinnad ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Kõikidele siin esitatud küsimustele peate vastused saama ikka Teid opereerinud kirurgilt seal kliinikus, kus Te operatsiooni teha lasite. Lugupidamisega, dr. Peep Pree

Loe edasi

Nina trauma

Lg. Dr. Peep Pree,

mul on selline mure, et 27. juulil 2019 sain nina trauma. Õmblesid PERH EMOs kokku ja 06. augustil 2019 niidid võetud välja. Praegu trauma näeb nii välja nagu lisatud pildil. ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Mina soovitaksin plaastrit, kui aga plaastrit kanda ei saa ( teistele liiga silmatorkav ) kasutage silikoon-geeli. Tähtis on muidugi UV kaitse ( plaastri puhul on see olemas ). Armi ravi salvi ...

Loe edasi

Striiad

Tere!
Aastal 2014, olles 14-15aastane, avastati mul alporti sündroom, mille ma olen pärinud ema geenide kaudu.
Avastades oli mul neerude näitajad väga halvad, seega alustati kohe hormoonravi ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Kirurgiline armide korrigeerimine tähendab lihtsas mõistes armide väljalõikamist ja tekkinud nahadefekti õmblemist. Selline tegevus aga jätab loomulikult uue armi. Seega ei ole sellisel tegevusel ...

Loe edasi

Lümfisõlmed

Tere.
Lasin paigaldada 2009 aasta silikoon rinnad ja vahetasin aastal 2017 ja peale oppi selgus,et 1 silikoon oli puruks, tegu oli veel PIP silikoniga, nyyd 2019 kevad käisin ultrahelis kontrollimas ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere !
Kui tegu on nn. "rahuliku" lümfisõlmega, pole vaja eemaldamisega kiirustada. Kui on põletikutunnused, tuleb muidugi kirurgi ( onkoloogi ) poole pöörduda.
parimate soovidega, dr. Peep ...

Loe edasi

Armi plastika

Tere!
Kukkusin eelmine sügis kodu lähedal, kus toimusid ehitustööd. Killustike kivide ja torude otsa.
Jalg on väga raskelt paranenud. Umbes 9 kuud oli möödas, aga jalg oli ikka veel väga jube. ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Lugupeetud 22 aastane naine,
Tere ! Foto järgi hinnates pole kogu muutunud naha väljalõikamine, ja "pisikese valge iluarmi " tegemine, mille tulemuseks jääks "peaaegu nähtamatu" arm , tehniliselt ...

Loe edasi

Naharipatsi eemaldamise järgne probleem haava kokkukasvamisega

Tere
Mul eemaldati 3 nädalat tagasi päraku piirkonnast naharipats. 6.päeval peale operatsiooni rebenes aga haav lahti. Käisin kirurgi juures kontrollis ning mulle kinnitati, et haav põhjast juba ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Paraku ei oska kirjelduse järgi küll Teile parimat nõu anda kui et pöörduge aga oma kirurgi juurde uuesti näitama, et siis vastavalt olukorrale parim ravi-taktika valida. Parimate soovidega, dr. ...

Loe edasi

Rasvaimu tulemusteta

Tere,
Tegin 2 aastat tagasi rasvaimu topeltlõuale ja kõhule, kuid topeltlõug on endiselt muutusteta sama suur. Milles võib asi olla ? Kas peaks kordusprotseduuri tegema? Rasvaimu sai tehtud Tartus, ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! On väga raske midagi niimoodi teoreetilise/kirjeldava jutu peale arvata-soovitada (eriti kordusoperatsiooni osas ) . soovitan ikka "oma kirurgiga olukorda ja võimalikke tuleviku-plaane arutada. ...

Loe edasi

Liigliha eemaldamine

Tervist. Mul nimelt mure, et mitu aastat mul juba üks imelik asi käe peal ja nüüd tekkis sinna alla mädakogu. Et mis ma peaksin tegema ja palju selle junni eemaldamine maksta võiks?

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Paraku on foto järgi põletiku suurust/ulatust raske hinnata, kuid kindlasti on esmaravi just Teie kirjelduse järgi mädastunud põletikukolde ravi ja hilisemas etapis selle "junni" kirurgiline eemaldamine. ...

Loe edasi

Veenilaiendid jalgadel

Tere. Sooviksin teada, et kas minu probleemi puhul peaksin pöörduma edasi eriala arsti poole. Tean, et veenilaiendid on eelkõige kosmeetiline probleem, kuid mu emal tekkisid tromboosid lisaks veenilaienditele ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Lugupeetud 25.a. naine. Teie vanuses ei ole minu hinnangul Teie veenilaiendite ravi kindlasti mitte "ilukirurgia", mistõttu peaksite kindlasti veresoontekirurgiga nõu pidama. Sõltuvalt Teie elukohast on ...

Loe edasi

Kõvad tükid armi ligiduses

Tere. 5 kuud tagasi oli trauma, mille tagajärjel nüüd on näos hobuseraua kujuline 13 cm pikkune arm. Selle armi sisse, mitte õmbluse enda sisse, vaid selle poolkaare pinna sisse on tekkinud 2 kõvad tükki. ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere . Arvestades traumast möödunud aega, võib see olla juba sisemise armkoe kõvastumine. Soovitaksin personaalset konsultatsiooni plastikakirugi juures.
Parimate soovidega, dr. Peep Pree

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: