Allergia 89 teemat   119 postitust foorumis

Lisa vastus

alletgia test

Autor: eve 01.03.17 12:51

Tere! Üld S2-IgE 1333,0 (norm 600,0; FT3 8,66 ( ref 3,1-6,9-8); FT4 25,39 (ref 12-22).

Kuhu ma võiksin pöörduda nõuande saamiseks. Aasta tagasi määrates olid need analüüsid veidi paremad.

Teata sobimatust kommentaarist
 

Lisa vastus

Saada