Allergia 86 teemat   117 postitust foorumis

Lisa vastus

Allergiatest tugevalt positiivne

Autor: Ene 23.02.17 21:37

Tere! Sooviks saada nõu, üld S2-IgE 1333,0 (norm 600,0; FT3 8,66 ( ref 3,1-6,9-8); FT4 25,39 (ref 12-22). Kas on need seotud?
Aasta tagasi määrates olid need analüüsid veidi paremad.

Teata sobimatust kommentaarist
 

Lisa vastus

Saada