Laps 23.03.16 / Üldkirurgia

Külastaja küsib:

Tervist,küsimus siis selline,et minu kuue aastasel tütrel olid täna püksid vähesel määral verised ja tuleb ka mingil määral kollakat tooni eritist,kuna väliselt ei tundu mingeid haavandeid olevat,siis pidi see veri seestpoolt tulema,kui palju see üldkirurgiasse puutub ma ei tea,aga lugesin et sellised sümptomid võivad viidata hoopiski healoomulisele tuumorile,murelik ema nagu ma olen,kardan kohe halvimat. Üldjuhul ise ei kurda ühtki valu verd tuli vähe ja pidevalt ei jookse,nüüdseks kuskil kaks tundi või rohkemgi ja mingeid muid sümptomeid ei eksisteeri ka. Kas peaksin muretsema? Või teda siin kodus ehk mõni päev jälgima,vb hügieeni viga et bakterid (soolebakterid) On sattunud tütarlapse alumisse piirkonda. Kuidas edasi toimida?

Arst vastas:

Jaan Tepp

dr Jaan Tepp

Üldkirurg

Põhja Eesti Regionaalhaigla

Soovitaksin pöörduda lä'hima haigla erakorralise meditsiini osakonda. Kirjeldusest ei selgu, kust see veri tuleb. Normaalne see ei ole.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Üldkirurgia

Laps kukkus jalgrattaga

Laps kukkus rattaga põlve katki. Kas peaks minema arstile näitama?

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Oleneb haava suurusest ja Teie oskusest seda ravida. Kirjelduse järgi olete toiminud õigesti - haav paraneb ise, Ravi seisneb põletiku vältimises.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi