Kõhus on 7-8 väikest armisonga. 29.02.16 / Üldkirurgia

Külastaja küsib:

Kui mul on songad kõhu piirkonnas kas tohin HYPOXI treeningut kasutada kus :

Meetod töötab :
Kõige tähtsam aspekt keharasva edukal vähendamisel on optimaalne vereringe probleemsetes kehaosades. See on koht, kus HYPOXI-Meetod on ainulaadne. Probleemsed kehaosad pannakse suunatult surve alla, esmalt alarõhuga (põhineb kuputeraapial) ning seejärel ülerõhuga (tuntud kui kompressiooniteraapia). Samaaegselt stimuleerib ainevahetust mõõdukas kineetiline treening. Sellisel moel üleliigne rasv aktiveeritakse ja transporditakse läbi vereringe lihastesse põletamiseks. Ja mitte ainult see: HYPOXI parandab ebameeldivat tselluliidi välimust ning tugevdab naha- ja sidekude. Tulemus: trimmis nahk ja palju ilusam jume.

Arst vastas:

Jaan Tepp

dr Jaan Tepp

Üldkirurg

Põhja Eesti Regionaalhaigla

Kui Teil seejuures vaevusi ei teki, siis ei näe ka probleemi. Kirjeldatud treeningmetoodikat kahjuks ei tunne. Pole ka kursis Teie armisongadega - sellises vanuses peaks mõtlema ka nende parandamisele.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Üldkirurgia

armisong ja ultraheliuuring

Kas ultraheliuuring näitab armisonga? Loen patsiendile määratud selgitusest: „Ultraheli uuringu abil on enamusel juhtudel näha punnestaval patsiendil songavärati piirkonnas lihas-aponeurootilise kõhuseina ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Armisonga diagnoosimiseks ei ole vaja mingit uuringut. See on tavaliselt näha nii vaatlusel kui ka tunda palpatsioonil (katsumisel).

Loe edasi

armisong

tere tahaks teada kui kaua võib see võrk, mis pandi valu teha. op oli 10.jaanuari 2014 kõhu armisonga op. Kui kaua rasket tööd teha ei tohi ehk tõsta?
kui kaua võtab aega, et kõht harjuks sellega ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Kui operatsioonist on 2 kuud juba möödas, siis peaks see olema juba küllalt tugev, et teha füüsilist tööd. Mingisugune aisting võrgust võib jääda aga ka pikemaks ajaks, vahel ka alatiseks, kuid mitte ...

Loe edasi

Pimesoole lõikuse järgne füüsiline koormus

Millised on võimalikud komplikatsioonid eemaldatud ussripiku piirkonnas kõrgema füüsilise koormuse korral operatsioonijärgsel taastumisprotsessil?

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Võimalik on valu ja teoreetiliselt ka armisonga teke. Viimane siiski vähetõenäoline.

Loe edasi

Taastumine peale pimesoole lõikust.

Mis aja jooksul on haavasonga oht peale pimesoole lõikust? Kuidas ära tunda, kui on tekkinud haavasong?

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Ussripiku operatsiooni järgselt armisonga tekkeoht on väike, kuna kudesid lahutatakse pikikiudu. Pingutusel kiud just tõmbuvad üksteise poole. Vahel harva on vajalik haava pikendamine, mille käigus läbitakse ...

Loe edasi

keisrilõike arm

Tere,
mul oli u 1,5a tagasi keisrilõige, u 10cm arm on alakõhul horisontaalselt. nüüd avastasin aga et armi keskel on armi katsudes tunda nagu mingit väikest muna (d 1cm). Mis see olla võib?

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Tegu võib olla armisonga või õmblusmaterjali ümber tekkinud granuloomiga. Et midagi kindlamat väita, peaks armi nägema/katsuma.

Loe edasi

suure armisonga järgne aeg.

Mul oli nov. kuus sapikivide op. ja veebruris suure armisonga op.Olen lugenud et ujumine on hea aga mulle meeldib väga käia vesivõimlemas aga kui suurt trenni võib anda endale peale neid op.kas võib ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Piiranguteks põhjust ei näe. Kui haav on paranenud, siis veeprotseduurid on igati tervitatavad. Ka vees liigutamisel (nagu ka mujal) peate jälgima, et sellega ei põhjustaks endale valu. Kui nii talitate, ...

Loe edasi

kõhus liigutab

Viimased 3-4 kuud häirib mind tunne, nagu kõhus liigutaks midagi. Olen 35-aastane ja sünnitanud 3 last ning tunne on umbes sarnane nagu ootaks 7-8 kuud last, st tegu ei ole nö kõhu mulisemise või korisemisega, ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Arvan, et alustama peaksite siiski perearstist. Ainult selliste vaevuste järgi diagnoosi ma Teile küll öelda ei oska.

Loe edasi

armisonga operatsioon

Lp. dr. Jaan Tepp.
Detsembri alguses toimus mul armisonga operatiivne likvideerimine. Kasutati Ultrapro võrku, mis fikseeriti aponeuroosi taha ja tsirkulaarselt aponeuroosi servadele.
Nüüd ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Igasugused soojusprotseduurid on soovitavad, samuti Fastumgeel on omal kohal. Liikumine on kindlasti soovitav, aga siiski piirides, mis valu ei tee. Ujumine oleks parim.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi