Probleem tagumikuga 16.04.13 / Üldkirurgia

Külastaja küsib:

Tere, olen 19aastane ülikoolis käiv noormees. Probleemiks on nädal aega tagasi tekkinud häda, et pärak eritab mingisugust imelikku vedelikku, mis paraku ka haiseb ning määrib pükse. Probleem on minu jaoks võõras, aga näen mingisugust seost poest ostetud paneeritud kalal, mis ei saanud võib-olla piisavalt läbi küpsetatud. Olen tänulik, kui saan oma küsimusele korraliku tagasiside ja vihjed, kuidas olukorda muuta.

Ette tänades!

Arst vastas:

Jaan Tepp

dr Jaan Tepp

Üldkirurg

Põhja Eesti Regionaalhaigla

Kui Te seostate oma muret mittekvaliteetse toidu tagajärjel tekkinud seedehäirega, siis ei näe ma selles midagi imelikku - mõne aja pärast peaks see mööduma iseenesest. Kui probleem jääb kestma, soovitan pöörduda perearsti poole, kes siis vajadusel suunab Teid edasi kirurgi juurde.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Üldkirurgia

Sõrmega probleem

Tere!

Pikka aega on probleem sõrme küünevalliga (on tekkinud ka lõhed sinna). Mis see võiks olla ja mida tegema peaks? Olen kasutanud Braunovidon kreemi aga korda sellega ei ole saanud.

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Tegemist on küünevalli põletikuga. Soovitaksin pöörduda dermatoloogi poole.

Loe edasi

Põlve valu istudes

Mul hakkavad istudes põlved valutama, koguaeg pean jalgu sirutama. Probleem on tekkinud nüüd viimaste kuudega ning varem pole sellist probleemi põlvedega olnud. Millest võib olla tingitud selline probleem?

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Mina mõtleksin reumaatilise haiguse peale.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi