Mure jalgadega 01.02.13 / Üldkirurgia

Külastaja küsib:

Andestust, edasi ei tea, kelle poole pöörduda, tean, et probleem on jala veresoontega. Mul laiendati vasakus jalas veresooni 13. november 2012.a.
Algul kõik normis, peale 2nädalast kõndimist hakkas see vasak jalg valutama sisemiselt. Käisin arstil, öeldi, et kõik korras ja teate, mis haigust põete, unustasin küsida, mis see mul siis see pealmine haigus on, kuna mul neid palju olnud. Nüüd jälle jalas surin ja kogu aeg selline ebamugavustunne, mis vahel ei lase isegi öösel magada. Ei tea, mida teha, järjekorrad pikad. Andestust, et teid tülitasin, aga pole veresoonkonna doktorite lehte. Kõike kaunist.

Arst vastas:

Jaan Tepp

dr Jaan Tepp

Üldkirurg

Põhja Eesti Regionaalhaigla

Kirjelduse järgi põete jalgade veresoonte umbuvat ateroskleroosi. Soovitan pöörduda uuesti Teid ravinud arsti poole - tegu võib olla nii haiguse süvenemise kui ka balloondilatatsiooni käigus tekkinud tüsistusega. Kuna olete alles hiljuti ravil käinud usun, et Teid võetakse vastu olenemata pikast järjekorrast.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Üldkirurgia

Mure parema jalalabaga

Tere,

Kirjutasin teile varasemalt ja sain ka vastuse, kuid täpsustan, et eelmisel pildil ei olnud tegu minu jalgadega. (https://www.kliinik.ee/%C3-ldkirurgia/id-18/noustamine/?question=74004)

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Kuna Teie jaoks pole ilmselt sportimine päris igapäevane, võib arvata, et tegu on ülekoormusest põhjustatud vaevustega. Selle puhul oleks loomulik anda mõni aeg rahu ja siis alustada väikeste koormustega. ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi