Istmiku all valud ja alaseljas. 28.02.08 / Üldkirurgia

Külastaja küsib:

Tere, Nimelt kisub valu ka puusa.Jalg on 2 cm lühem teisest.Kontrollisin ka igaks juhuks eesnääret.Olen manustanud küünlaid diklofenak 100.Kuid võtavad verele väljaheitme, vere tükid on sees. ja kõhu veidi lahti aga valu vähendab suukaudsest viisist paremini.Suukaudseid ei talu üldse.Kui lõputult neid võtta võib.Küünlad avastasin ise ilma et arst oleks rääkinud.Nemad pakkusid tablette.Seljahädadest on Scurmann, väike skoiloos.Mis teha!Uroloog rääkis et konsulteeri proktoloogiga...

Arst vastas:

Jaan Tepp

dr Jaan Tepp

Üldkirurg

Põhja Eesti Regionaalhaigla

Ainult Teie jutu järgi ma kahjuks aidata ei oska. Nagu võis aru saada, olete juba paljude arstide juures käinud. Veri väljaheites, eriti kui seda esineb korduvalt, vajab kontrollimist. Kes uuringud korraldab, kas perearst, proktoloog, kirurg või gastroenteroloog pole oluline. Valu, mis sunnib aga Diclofenaci tarvitama võib olla nii selja- kui ka puusaprobleemist, peaks pöörduma ortopeedile.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Üldkirurgia

Tugevast valid alaseljas

Tervist,mind vaevavad tugevad valud alaseljas paremal pool,vahepeal ajab valu iiveldama,vahepeal ei lase magada.Kas oskate öelda millest võiks asi olla?

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Seljavalude põhjuseid võib olla mitmeid - närvivalu, lihas-fastsiaalne valu, liigesvalu. Mis Teid piinab saab otsustada vaid peale läbivaatust ja uuringuid.

Loe edasi

Valud jalas ja alaseljas

Ärgates alaselg ja parem jalge reielt sääremarjani valutab.. istumine ja kummardamine on valulik. Kõndides käib valu kohakuti läbi..öösel magades põõrad siis ka igas asendis ei saa magada lõõb valud läbi ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Tegemist võib olla nii närvi- kui ka lihasvaluga. Kiirgumine jalga viitab pigem esimesele võimalusele. Peaksite pöörduma perearstile.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi