implantaadi paigaldus 01.10.06 / Üldkirurgia

Külastaja küsib:

Ma ei oska kellegi muu poole pöörduda,sest ei leia sellist teemat siit valikust.Nimelt paigaldati mulle 2 aastat tagasi lõualuuse 3 implantaati.2 paigaldati 3 kuud varem paremale poole,ja 1 hiljem vasakule poole.Parema poolega oli kõik ok,kuid vasakul pool jäi alalõug ja huul tuimaks.Nüüd on juba kaks aastat möödas,kuid päriselt ei ole ikka närv taastunud.Arst ütles,et nad kontrollisid peale operatsiooni närvi üle ja teatasid,et kahjustust ei ole.Kas on lootust,et see närv siiski taastub.Väga ebamugav on.

Arst vastas:

Jaan Tepp

dr Jaan Tepp

Üldkirurg

Põhja Eesti Regionaalhaigla

Pole küll päris minu eriala, kuid kahtlen, kas 2 aastat tagasi tekkinud närvikahjustuse puhul on veel lootust taastumisele - minu arvates ei ole.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Üldkirurgia

Eelseisev operatsioon

Tere!
Põdesin angiini, mis kestis ca 20 päeva ning perearst kirjutas järjest kolmed erinevad antibiootikumid, et haigus taanduks. Nüüd on angiin kadunud.
2 nädala pärast on aga ees ootamas ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Mädakorgid mandlitel on viide infektsioonikoldele organismis. Plaaniline operatsioon, iseäranis implantaadi paigaldamine, on seotud riskiga. See risk ei ole küll teab kui suur, aga mina sellist operatsiooni ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi