pertese haigus 28.09.04 / Üldkirurgia

Külastaja küsib:

mis asi on ültse see haigus.minu laps kurdab et põlv valutab,aegajalt lonkab.käisime rönkenis ja sealt vaadati et põlves pole midagi.aga üks puus on lamedam kui teine.millest see tulnud on mina ei tea.kas ma pean kuidagi ka last hoidma,näiteks ei tohiks äkki ta palju käia.

Arst vastas:

Jaan Tepp

dr Jaan Tepp

Üldkirurg

Põhja Eesti Regionaalhaigla

See on reieluu pähiku mitte päris teadaoleval põhjusel tekkiv nekroos - sellest siis ka et röntgenis on muutused puusas aga valu võib tunda põlves. last tuleb loomulikult hoida ja täitma täpselt neid ettekirjutusi, mis lasteortopeed on Teile määranud. Mida nooremal lapsel haigus avastatakse, seda parem on prognoos. Kindlasti tuleb piirata koormust, samal ajal vajalik ilma koormuseta ravikehakultuur.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Üldkirurgia

kõhus gaasid, väljaheiteks värvuseta läbipaistev lima. mis haigus see on?

Kõhus gaasid, väljaheiteks värvuseta läbipaistev lima. mis haigus see on?

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Ainult selle kirjelduse alusel diagnoosida pole võimalik. Kui sellised nähud jäävad püsima, oleks näidustatud koloskoopia. Pöörduge perearstile.

Loe edasi

vasaku käe haigus

vasaku käe väikse sõrme haigus

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Roospõletiku moodi see ei paistnud. Ka roospõletiku ravi on sarnane, nagu olete juba saanud. Ilmselt tahab see rohkem aega saada. Tulge 16.02 vastuvõtule.

Loe edasi

schmarli song

mis haigus on schmarli song,kas see on suhteliselt uus haigus?millised on ravivõimalused?arst,kes mul selle diagnoosis,ütles,et niikaua teeb valu 'kuni kasvab.

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Sellise kirjapildiga songast pole kahjuks midagi kuulnud.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi